Det siger klienterne om Core Dynamics Coaching

Christian juni 2019

Mit forløb ved Lena Lybkjær

Da jeg startede ved Lena, var jeg i en tilstand der gjorde min hverdag og selv de små opgaver uoverskuelige. Mit hoved var fyldt, og det påvirkede mit humør, min søvn og min arbejdsdag så meget at jeg aldrig kunne holde ”fri” i mit hoved.

Allerede ved første session fik Lena hurtigt et overblik over hvem jeg er som person, og hvordan mit hoved fungerer, og jeg fik redskaber med hjem, der allerede dagen efter gav overskud og klarhed i hovedet, det var som skræddersyet til mig og mine behov. Jeg fulgte hendes råd slavisk, og resultatet gavnede mig i høj grad.

Anden Session blev der fulgt op på mit fremskridt, og endnu engang havde hun nye redskaber der var skræddersyet efter mine behov. Denne gang blev der gået mere i dybden, om hvordan ens tanker og bekymringer fungere og påvirker ens hjerne, og her kunne jeg mærke en åbenbaring, for pludselig gav det mening, og jeg kunne se mig selv og mit tankemønster, og hvordan det ”åd” mit overskud. Vi lavede to øvelser, der for det første hjalp med at fokusere på de vigtige ting, og flytte mit fokus. For det andet hjalp det mig med at, få en god start på dagen, og en god afslutning på dagen, så jeg ikke lader bekymringer fylde mit hoved. De to øvelser vil jeg benytte mig af resten af livet, for jeg har aldrig haft det bedre, og haft så meget overskud som nu.

Tredje Session var opfølgning og afslutning på mit forløb hos Lena, Jeg havde besluttet mig for at følge hendes råd slavisk, og det resulterede i at efter de to første sessions var jeg på rette kurs, og Lenas hjælp var altafgørende for, at jeg i dag er et helt andet menneske med overskud og humøret helt i top.

Jeg er dybt taknemmelig for mit forløb, Lena var så behagelig og forstående at snakke med, hun var ikke dømmende, og hun satte sig i mit sted og fandt den løsning der passede bedst til mig. Der blev fulgt op på mit fremskridt, og om øvelserne blev overholdt. Alt i alt føles det som om der blev taget hånd om min situation, med et forløb der var langt bedre end jeg turde forvente.

Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb ved Lena, både som forebyggende coaching, eller hvis man som mig var så tæt på stress-kanten. Jeg føler, jeg har fået en sparringspartner, som jeg vil benytte, hvis jeg møder udfordringer i fremtiden.

Nicole maj 2019

“Jeg har været i et forløb ved Lena med 3 coaching sessioner af 1,5 time pr. session sådan cirka. Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg var bevidst om mine mønstre, men jeg manglede hjælp til at komme ud af dem. Jeg har oplevet forskellige traumer i mit liv, som jeg fortalte om. Jeg var bare træt af at blive ved med at snakke om det, og jeg ville gerne finde en løsning - et quickfix. Derfor tog jeg til Lena for at få hjælp, og det har jeg ikke fortrudt!

Ved Lena arbejdede vi både med tankemønster og mindset. Jeg har tidligere gået til psykolog, hvor man snakker om fortid mm. Ved coaching er det stik modsat, og det skulle jeg lige vænne mig til. Lena sagde også til mig på et tidspunkt: “jeg er ligeglad med, hvad der er sket, for det kan jeg ikke bruge til noget”. Hun er en coach, som siger tingene lige ud, og det kan godt lyde hårdt ved noget af det hun siger - især hvis man er meget sårbar. Her er det bare vigtigt at sige, at Lena går ind i det med alle sine klienter 100%, og hun ved, at hendes metoder virker, og det lyser ud af hende. Så selvom jeg lige tænkte “av” nogle gange, hvis der fx bare blev sagt: “nåh”, så har Lena en evne til, at jeg alligevel stoler på hende. Og heldigvis for det, for på 3 gange skete der ufattelig meget med mig personligt. Jeg var så klar på at få det bedre, og de redskaber jeg fik af Lena og hendes coachingsessioner har i den grad rykket mig i den rigtige retning.

Det, der hjalp mig rigtig meget, var, at der også er noget teori omkring hvordan hjernen fx fungerer, hvordan tankemønstre er styret osv. Det er viden som er ufattelig vigtig for, at de øvelser man får med hjem og skal lave, virker. Allerede på dag 1!!!, kunne jeg begynde at mærke en forskel i mit tankemønster efter jeg havde været ved Lena og startet min øvelse. En ufattelig simpel øvelse jeg skulle lave 2 gange dagligt i 3 min pr gang i 2 uger. Mit humør ændrede sig hurtigt til det bedre. I 14 dage var jeg i dialog med Lena HVER dag for at skrive, jeg havde lavet min øvelse. Mit tankemønster er blevet ændret, og i stedet for at have flest negative tanker, er det nu vendt. Jeg er opmærksom på, når jeg kører i ring i mine negative tanker og får det stoppet. Vi var også inde og arbejde med selvværd og selvtillid i en session, hvor vi sammen lavede en øvelse.

Lena har hjulpet mig til at få ændret mine trælse mønstre, og jeg vil til en hver tid anbefale Lena. Har jeg på et tidspunkt i mit liv behov for en coaching session igen, så er det Lena, jeg vil tage fat i. På 3 gange hjalp hun mig til at ændre mønstre, der var over 20 år gamle! Det må kaldes en succes!”.

Bitten april 2019

Hej Lena
Hermed en evaluering fra mit forløb hos dig.
Jeg har modtaget et MINDstrain stressforløb med 3 samtaler over knap 1½ uge.

Jeg har prøvet mange forskellige former for "samtaler" i tidens løb (blandt andet psykolog og kognitiv terapi) men at få indblik i MINDstrains teknikker har været noget af en øjenåbner.

For mig har MINDstrain været en simpel, hurtig og effektiv metode til at kontrollere mine tanker. De simple værktøjer som "tørretumbleren" og "stolen" benytter jeg mig løbende af i løbet af dagen, når tanker og bekymringer dukker op. Jeg får hurtigt enten løst bekymringen eller parkeret den i stolen uden at jeg lader det fylde. Vinduesøvelsen bruger jeg også - dog nok mest ubevidst, men jeg synes jeg har fået et mere positivt syn på mange ting. Her efter 3 uger er jeg stadig meget bevidst om teknikkerne i MINDstrain og det er et super godt værktøj i en hektisk hverdag.

Jeg var på forhånd blevet fortalt at 3-5 samtaler var "nok" - og jeg var lidt skeptisk. Også fordi jeg i tidligere samtaleforløb var igennem 10-12 samtaler. Men jeg bøjer mig i støvet og må erkende, at det at få nogle simple konkrete værktøjer, ikke at skulle "bore" i "hvorfor" og udkrænge sit indre og være ked af det, har været skønt.

Jeg har ikke i tidligere samtaleforløb haft en følelse af at rykke mig så langt, som jeg gjorde på de 3 samtaler jeg havde med dig - og det jo til trods for, at de andre forløb var med 10-12 samtaler.

Jeg blev kontaktet af dig på trods af at geografien ikke "talte for" det skulle være dig. Jeg valgte dog at køre turen og det har jeg ikke fortrudt. Du er meget tillidsvækkende og derfor følte jeg tryghed i at "modtage" læring.

Jeg kan kun give MINDstrain og ikke mindst dig mine bedste anbefalinger.

Elise juni 2016

Hvornår finder man ud af at det er en professionel coach, man har brug for? Man har jo sine venner og familie at snakke med i de vanskelige perioder af  livet. Det er naturligvis uvurderligt. Men for mig var det tydeligt at, der skulle helt andre øjne på min livssituation.

Jeg stod midt i et brancheskifte og den forvirring der følger med, når man flytter om på den del af identiteten, der har med arbejdslivet at gøre. Alene at komme frem til den erkendelse at uanset hvilken beskæftigelse man har, så er det vigtigere at holde fast i, at man er en person, et menneske, der i sig bærer en konstant kerne, som ikke er afhængig af ydre ting. Det lyder vel rimeligt nok, men efter kroniske smerter i flere år og deraf følgende stress, så bliver billedet sløret. Jo flere selvhjælpsbøger jeg læste og jo mere jeg tog mig sammen og strammede op, des mere uoverskueligt blev projektet.

Jeg gik i gang med almindelig livscoaching hos Lena,  men følte mig tiltrukket af core dynamics metoden, som hun også praktiserer, fordi man der bliver i stand til at opløse ubehag i situationer, der ellers ville have medført en uhensigtsmæssig reaktion inde i kroppen, af enten følelsesmæssig eller fysisk karakter.

Hos Lena, bliver man mødt af en professionel, erfaren og livsklog dame. Jeg har stor respekt for Lena som menneske og som coach. Selv når man kommer totalt viklet ind i sit eget tankespind, vader rundt i ring og sidder fast, er hun i stand til at få løsnet trådene og få én til at rette lommelygten mod kortet, så man kan finde ud af krattet igen.

Det mest overraskende ved core dynamics metoden, var en dag, da et ubehag virkelig sad fast i mig. Efter to forsøg på at fjerne det, var det bedret, men ikke helt væk. Lena spurgte om ubehaget var væk, og hånden på hjertet, så tænkte jeg, at det var bedre end før, men jeg var forvirret over stadig at kunne mærke noget, og lidt flov over at jeg ikke var i stand til at få det væk, selv efter andet forsøg. Så jeg forventer ikke rigtigt at det kan blive bedre og svarer, at det er væk. Lena ser på mig og siger,” jeg mærker at der er noget endnu, har du lyst til at prøve igen?”. Vi prøver igen og ubehaget forsvinder.

I denne session oplevede jeg  to ting som kendetegner Lenas virksomhed, en yderst professionel coach, der kan sit kram og en helhjertet menneskekender, der prioriterer det menneske, der sidder i stolen overfor.

Jeg vil til enhver tid anbefale Lena Lybkjær som coach.

Tak for en uvurderlig coaching, jeg bærer den med mig i mit liv hver dag!

Knus og Kærlig hilsen Elise

"Jeg har stor respekt for Lena som menneske og som coach. Selv når man kommer totalt viklet ind i sit eget tankespind, vader rundt i ring og sidder fast, er hun i stand til at få løsnet trådene og få én til at rette lommelygten mod kortet, så man kan finde ud af krattet igen. - Elise"

Thomas  Maj 2016

Edderkoppefobi
Jeg har igennem flere år haft udfordringer med at acceptere at have edderkopper i min umiddelbare nærhed. Da jeg så blev præsenteret for coaching metoden, Core Dynamics Coaching, tænkte jeg, at jeg ville give det et forsøg.

Efter første coachsession med Lena, hvor vi talte sammen, og lavede øvelser, havde jeg en helt speciel mavefornemmelse. Min angst for edderkopper var væk!
Jeg havde svært ved at forstå det, men ikke desto mindre, da jeg næste dag skulle ordne i haven, så jeg indtil flere edderkopper uden at blive angst! Ikke at jeg har behov for at tage dem op og røre dem, men jeg er ikke bange for dem, og accepterer deres tilstedeværelse på lige fod med fx bænkebidere og regnorme.:)

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale  Core Dynamics Coaching  hos Lena, hvis man har fobier, stress eller andre mentale uklarheder.

Problemer med kontrol
Jeg har, i perioder med meget stress, haft et udtalt behov for kontrol over mine nære omgivelser. Dette medfører oftest et, mere end nødvendigt, hektisk familieliv med unødige konflikter.

Jeg valgte derfor igen at tage kontakt til Core Dynamics Coach, Lena Lybkjær. Gennem een coachsession med praktisk, coachende samtale om mit problem og to øvelser med core dynamics teknikker,, havde jeg præcis samme mavefornemmelse som sidst. Jeg var afslappet og komplet afstresset! Mit behov for kontrol i pressede situationer var væk!

Igen tusind tak for hjælpen med mine to udfordringer, og god vind fremover!:)

Top of page