Det siger klienterne

"Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Lena"

Evalueringer eller anbefalinger fra klienter henvist fra jobcentre

Tobias, juli 2020

Jeg havde igennem en periode haft følelsen af jeg ikke var god nok, at jeg ikke slog til og at jeg tvivlede på mig selv. Samtidig med jeg bebrejdede mig selv for ting som hørte fortiden til og bekymrede mig om fremtiden. Hvilket resulterede i, at de fleste af mine vågne timer gik med tankemylder.

Jeg søgte derfor hjælp hos Lena for at få teknikker til at få styr på mine tanker, mit selvværd og min selvtillid. I samarbejde med Lena og de teknikker hun lærte mig, fik jeg stille og rolig rettet op på mit selvbillede og kan i dag bedre håndtere de forskellige tanker som opstå.

Lena har en formidabel evne til at møde dig i øjenhøjde og ved det første møde er man ikke i tvivl om hendes kompetencer og store erfaring.

Jeg kan varmt anbefale Lena til dig, der går med negative tanker og tankemylder.

Jonathan, april 2020

Jeg led af angst, i sådan en grad, at det gik ud over de fleste aspekter af mit liv. Det var en kronisk tilstand, der var ekstremt hård for mig, både fysisk og psykisk. Angsten viste sit grimme ansigt, både i form af forskellige fysiske symptomer samt i generel adfærds ændring og mange ting jeg før elskede, undgik jeg nu helt, pga. frygt og afmagt.

Jeg var desperat efter at få hjælp, så da jeg fik et tilbud om et coach forløb, sprang jeg ud i det. Jeg mødte op hos Lena, med en vis skepsis og uden ret meget tro på, at hun kunne ændre min situation til det bedre.

Men jeg blev afsindigt overrasket, Lena er kompetent, hun siger tingene som hun ser dem, på en måde, der godt kan være hård, men altid retfærdig. Samtidig er hun utrolig varm, og har en evne til at stille spørgsmål, der gør man selv begynder at tænke mere løsnings orienteret, hvilket i mit tilfælde var rigtigt sundt.

Mit forløb hos Lena, ville jeg ikke være foruden, selvom det til tider kunne være hårdt at arbejde med sig selv, er jeg med hendes hjælp,nået til et punkt, hvor jeg stort set er blevet angst fri. Samtidig er jeg blevet klogere på mig selv, mine arbejds punkter og hvor jeg skal lægge mit fokus fremadrettet.

Jeg vil anbefale Lena på det kraftigste. Ved et coach forløb hos hende, ses det tydeligt, at hun har en bred vifte af både viden, erfaring, samt kvaliteter. Så hun uanset din situation, kan hjælpe dig frem mod en bedre og lykkeligere fremtid.

Allan, marts 2020

Efter en længere sygemeldingsperiode som er stressrelateret, startede jeg op i et forløb hos Lena Lybkjær. Ved opstarten blev der luftet en masse frustrationer samt påvirkninger som jeg var udsat for rent jobmæssigt.

Men med Lenas hjælp fik jeg øjnene op for , hvad mine negative tanker gjorde ved mig og jeg lærte, hvordan jeg selv kan stoppe dem og blive bevidst om min tænkning.

Fra at være et sted i min karriere hvor alt håb føltes borte, kom jeg ud af “ tørretumbleren “ og kan nu sortere, og placere tanker og følelser i de rette kasser.

Min varmeste anbefaling er hermed givet videre.

Isabella, februar 2019

På grund af et stressforløb har jeg haft et behov for nogle teknikker til at kunne komme videre, og sørge for at jeg ikke bare røg direkte ned et i hul igen, når jeg skulle starte på arbejde igen.

Til at starte i mit forløb med Lena var jeg bange for, at de øvelser jeg skulle i gang med blev en tand for hippie agtige, da jeg er en meget firkantet person.

Jeg er ovenud lykkelig for, at jeg slap den tanke og gav det et rigtigt forsøg. På grund af det bliver jeg bedre og bedre til at kontrollere mine tanker og har fået et meget mere positivt syn på mig selv. Det har været med til, at jeg har et meget bedre overskud, og at jeg bedre kan være til stede for min søn. Jeg er helt sikker på det også har en afgørende faktor for, at jeg nu kan være på en arbejdsplads og tror på, at jeg god nok.

Når de på arbejdspladsen fortæller, jeg gør det godt, er jeg blevet bedre til at tage det mere ind og rent faktisk tro på det, de siger.

Lena, tusind tak for et fantastisk forløb!
Alt godt til dig i fremtiden.

Jonas, februar 2019

Jeg har været i et forløb med Lena siden slutning af november 2018 til februar 2019. Da jeg startede ved hende, havde jeg været forbi psykiaterne i Rønde og ikke rigtig syntes, at de havde hjulpet.

Jeg havde ikke rigtig nogle forventninger til, hvad der skulle ske, da jeg ikke rigtig havde været hos en stresscoach før. Første dag gav Lena mig en måde at komme ud af den endeløse negative tankegang, hvad var problemet? fortiden? Se på det med neutrale øjne og analysere det. Var det fremtiden, bekymringer for hvad der kunne ske? Tænk i løsninger.

Allerede efter første dag ved Lena kunne jeg mærke at, hende her, hun kunne hjælpe mig. Der er alt for mange ting, jeg kunne skrive ned med, hvad Lena har hjulpet mig med, men for at holde det kort.

Hvis det ikke havde været for Lena, ved jeg ærligt talt ikke hvor jeg ville være i dag, 3 måneder senere, eller om jeg overhovedet ville være her i dag.

Saga, februar 2019

Jeg blev henvist af min sagsbehandler til et coachforløb hos Lena

Alle burde gennemgå et stresscoach-forløb mindst én gang i deres liv – Uanset om de føler, at de har brug for det eller ej.

Så enkelt kan det siges.

Lena er en utrolig dygtig stresscoach, som igennem mit forløb har hjulpet mig til at indse, hvilke konsekvenser det har haft for mig at leve med mit selvhad, mine selvdestruerende tanker, og vende mine følelser indad.
Hun har lært mig, hvordan jeg bør behandle mig selv og hjulpet mig frem til at kunne styre mine tanker omkring mig selv, min sygdom og mine problemer - Både de bevidste og de ubevidste.

Det har været en rigtig spændende proces og det eneste jeg ærgrer mig over er, at jeg ikke tog et stresscoach-forløb hos Lena langt tidligere, for dét ville have sparet mig for så mange år med selvhad som tro følgesvend.

Line, februar 2019

At arbejde med Lena, er en indsigtsfuld rejse, der giver forståelse for ens gamle reaktionsmønstre, og på en løsningsorienteret måde finder nye veje. Personlig udvikling bliver meget mere håndgribeligt med de rette værktøjer, og uanset hvilken krise man står i, formår Lena på en varm og venlig, men også bestemt måde, at skære ind til benet og vise hvor simpelt livet egentlig kan være.

Mine coachsessioner har været en form for afrunding på et 2-årigt forløb i psykiatrien, jeg har en personlighedsforstyrrelse jeg ikke kan løbe fra, men Lena har fået mig til at lytte og være overbærende med mig selv, en helt ny tilgang til og accept af mine fejl og mangler, som har været helt utrolig givende. Samtidig er jeg 100% klar over at intet kommer af sig selv, og det kræver vilje og mod at se indad, men det er det hele værd.

At have en som Lena til at hjælpe mig med at holde fokus, prioritere og rumme mig selv, samtidig med at hun har lært mig nogle enormt effektive metoder til at håndtere pressede situationer, har været helt utroligt givende, og noget jeg synes alle burde unde sig selv at prøve.

Mike, maj 2019

Jeg blev henvist af min sagsbehandler til et coachforløb hos Lena

Jeg havde problemer med at holde styr på mine tanker, og det påvirkede mig negativt, hvilket resulterede i, at det gik ud over min hverdag, f.eks. udskød jeg ting, ignorerede ting og havde en tendens til at trække mig tilbage fysisk og psykisk. Det har påvirket mit liv i en stor grad i mange år.

Det der har hjulpet mig mest, er at jeg fik forklaret hvad de forskellige tanker er, og hvordan man kan behandle de forskellige tanker. Jeg fik på den måde at godt overblik over mine tanker, og kunne på den måde behandle dem, i stedet for at blive påvirket af dem eller at skubbe dem væk, så de bare kommer igen på et andet tidspunkt.
Meget kort fortalt, så er der tanker om fremtid og fortid, og dem jeg døjede mest med, var fortid, og det var også dem, der kan få os til at føle os deprimerede. Konsultationerne hos Lena hjalp mig med at forstå og behandle disse tanker, og det har betydet, at jeg har det meget bedre nu. Når jeg ser på mit problem, med den viden jeg har fået, så kan jeg nu se, at der var en forbindelse mellem mine tanker og mit negative/deprimerende humør.

Resultat:
Jeg har det bedre i dag og skal starte på uddannelse 60 km væk fra hvor jeg bor, og det er noget jeg aldrig kunne have overskuet tidligere, men som jeg føler mig i stand til nu. Konsultationerne har været med til at føle, at jeg for første gang i mange år kan få lov til at leve mit liv fremfor bare at overleve fra dag til dag.

Hvorfor Lena?:
Når jeg ser tilbage på mit forløb, så er jeg nødt til at indrømme, at Lenas professionelle personlighed har været med til at hjælpe på behandlingen, for hun får en til at føle sig velkommen, og man føler sig taget seriøst. Jeg har før haft følelsen af at sidde og blive bedømt negativt, men den følelse var ikke tilstede på noget tidspunkt i dette forløb, og for mig har forløbet kun været positivt. Det hun gør, er at du ikke bare får fortalt hvad du skal gøre, men forklare sammenhængen mellem de forskellige tanker, så man kan få en forståelse, hvorfor man skal gøre det hun siger, og det giver en helt anden tilgang og indstilling til forløbet, da du nu kan se sammenhængen.

Malene, august 2019

Mit forløb hos Lena har været helt igennem fantastisk. Hun har virkelig fået mig til at arbejde med mig selv på en helt anden måde end psykologerne kunne få mig til. Hun har lært mig at se tingene anderledes, det har bare været helt igennem fantastisk forløb.

Hun har givet mig nogle værktøjer, jeg kan arbejde i hverdagene. Jeg har fået bedre selvværd og selvtillid og har sluppet min frygt for at starte uddannelse igen. Hun har lært mig at komme videre fra min fortid men i stedet at tage læring med fra min fortid, som jeg kan bruge til at komme videre i mit liv. Jeg kan ikke takke hende nok.

Christina ND, september 2019

At beskrive mit forløb med ord hos Lena, sætter visse tanker i gang, og jeg kan på nuværende tidspunkt ikke lade være med at reflektere over mit liv. Hvilken glæde jeg har opnået på en meget kort tid og hvilke kontraster, jeg allerede har oplevet på trods af min alder på 21 år. Hvordan livet stod til for blot nogle få måneder siden sammenlignet med dagen i dag.

Måske er en stor forklaring, at jeg selv har haft en motivation for at ville ændre min daværende tilstand, men uden hjælpen fra Lena, ville det aldrig være blevet til virkelighed. Med mere end 7 års alvorlig spiseforstyrrelse, hvoraf 4 år har været i behandling hos Center for Spiseforstyrrelser, 7 forskellige behandlere eller psykologer, 3 indlæggelser og ophold på bosted, så har intet været med til at ændre min tilstand.

Jeg var ærligt talt udkørt og træt. Jeg brugte en stor del af min tid på at snakke om tristhed, fortiden, spiseforstyrrelse og det jeg ikke kunne – eller så sad jeg for mig selv i min indholdsfattige hverdag og tænkte det selv det samme. Jeg turde intet, som krævede noget af mig. At gå uden for hoveddøren var blevet en kamp. Jeg følte mig utilstrækkelig og brugte dagligt flere timer på at græde over mit sørgelige liv. Lykkepiller var blevet en daglig overvejelse, grundet opfordringen fra læge og familie, fordi jeg ikke kunne se vejen til mere glæde i hverdagen. Samlet set var livet meningsløst – og jeg vidste ikke engang, hvem jeg var, hvad jeg stod for eller hvad jeg ville. Det er svært at mærke, hvad man vil, når man ikke engang kan mærke forskellen på lyst eller ulyst.

Dog skulle alt dette ændre sig på meget kort tid. Ved et sidste håb henviste min sagsbehandler mig til Lena, i håb om at kunne skabe et mirakel. Det skete. Jeg turde ikke forvente noget, for jeg var gang på gang blevet skuffet over nyopstartede forløb hos de, som skulle prøve at hjælpe mig. Men da jeg efter blot efter en enkelt session med Lena pludseligt kunne slukke for det evige tankemylder, var det et mirakel. Noget jeg havde ventet på ville ske i flere år. Jeg mærkede ro og nærvær. Hvis det kun var en enkelt gang, hvad ville endnu flere sessions så ikke byde på?

Det var helt surrealistisk at tænke på, for denne gang var det en anderledes tilgang. Vi snakkede ikke om fortid eller om at få snakket ud om problemerne. Vi fokuserede på det gode i livet. Lod det fylde. Vi snakkede om fremtiden, hvad jeg ville opnå og hvordan jeg selv kunne mestre mit liv. Min fortid var ikke betydende, for uanset baggrund, så kunne jeg ændre mine vaner. Dermed turde jeg at drømme, for jeg vidste, at det nok skulle komme.

Tankemylder kunne stadig sjældent komme gennem forløbet, og i så fald, så lærte jeg at mestre det. Hvis et enkeltstående problem opstod, lærte jeg at løse det. Fyldte noget for meget, lærte jeg at se gennem det og fokusere på noget andet. Jeg fik et selvværd, hvorefter selvtilliden fulgte langsomt. Jeg fandt frem til, hvem jeg er og hvad jeg står for, når min identitet ikke blot er ”den spiseforstyrrede”. Derudover lærte jeg at skelne mellem mine følelser, leve i nuet, slippe af med min voldsomme angst, deprimerende tankegang og faktisk tro på, at jeg ikke vil få et tilbagefald i spiseforstyrrelsen. ”Hvad nu hvis...” er derfor heller ikke længere en daglig overvejelse.

I dag har jeg en meningsfyldt hverdag, som jeg dagligt glæder mig til at stå op til, til trods for flere år som sygemeldt. Jeg nyder hvert et minut af det liv, som jeg med hjælp fra Lena, har fået stablet på benene. Måske kunne jeg have overlevet uden dette forløb, men jeg kunne helt sikkert ikke være blevet så lykkelig, jeg er i dag, foruden denne fantastiske kvinde. Hun har en tilgang, som ingen psykolog, psykiater, læge, pædagog, sygeplejerske eller sagsbehandler har haft. Hun kan virkelig noget ekstraordinært – og så har hun reddet mit liv. Alt dette har ændret sig på kun lidt over 2 måneder. Det er vildt og sandt på samme tid.

Inge, kontorassistent

Jeg blev henvist til coach samtaler hos Lena Lybkjær, af min tildligere arbejdsplads p.g.a arbejdsrelateret stress. Jeg fik 6 samtaler og selvom det var svært de første par gange, blev det langsomt bedre.

Efter de 6 samtaler var jeg ikke helt i mål og fortsatte lidt længere hos Lena - og det var godt jeg gjorde, for hun fik mig til sidst til at se, at det krævede en stor indsats af mig selv for at komme videre.
Jeg kan på det varmeste anbefale andre at vælge Lena Lybkjær som coach - både firmaer og private.

Tak Lena

Michael

Årsagen til mit coachforløb var , at jeg fik stress af mit arbejde. Det viste sig at være flere faktorer. Som gjorde udslaget; kolleger, ledelsen og skiftende arbejdstider.

Gennem coaching har jeg lært at sige fra overfor problemer, som ikke vedrører mig og at stå ved mine egne holdninger. Jeg fandt ud af, at det vigtigste er, at jeg selv har det godt, inden jeg bruger energi på at hjælpe andre.

Lena er en saglig og grundig coach, der viser empati og giver sig god til at ved hvert spørgsmål. Jeg anbefaler selvfølgelig Lena til andre, der har brug for hjælp.

Tak for den hjælp, JEG fik.

Anbefaling fra Lotte, lægesekretær

Da jeg første gang mødte Lena var jeg meget stresset og forvirret over mit arbejdsliv og min situation. Efter flere sessioner hjalp Lena mig via sin spørgeteknik og sin dejlige direkte facon mig frem til at få ryddet op i mit hoved og se mine problemstillinger fra flere forskellige vinkler.

Hun gav mig støtte og styrke til at få sagt konkrete ting fra i mit arbejdsliv og gav mig redskaber til at tænke mere positivt, hvilket jeg har haft brug for både i mit arbejdsliv og i mit privatliv. ”Pyt” og ”Lev i nuet” har jeg med hjælp fra Lena fået integreret i min hverdag, men samtidig ved jeg også, at det er en livslang proces at være positiv og stressfri. Nu har jeg redskaberne til at navigere med, og jeg er meget taknemmelig!

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Lena – til små og store kriser/problemer.

Carsten

Jeg kontaktede Lena fra Lybkjær Coaching, da jeg havde brug for hjælp til at tackle konkrete problemstillinger på hjemmefronten.

Jeg havde et intensivt forløb over 5 coachsessioner. Uden Lena's hjælp var jeg ikke kommet videre. Forløbet var hårdt, da vi berørte ømme punkter.

Jeg fik gode redskaber, jeg kan bruge, når jeg har dårlig energi. Jeg fandt vejen ud af mine udfordringer og har det godt igen.

Jeg har følt mig tryg ved Lena hele vejen. Hun  er et fantastisk menneske, der kun vil mig det bedste. Jeg vil klart anbefale Lena/Lybkjær Coaching til andre.

Reference stresscoach forløb fra Brian

Jeg har haft et meget tilfredsstillende stresscoach forløb hos Lena, som har haft stor effekt på min livskvalitet og ændring af mine tankemønstre og vaner. Jeg har fået reduceret min stress, øget mit selvværd og fået bedre balance mellem arbejds- og privatliv.

Via coaching har jeg lært at tænke anderledes i hverdagen, se mere positivt på tingene og jeg har fundet ud af, at jeg skal passe på mig selv. For hvis ikke jeg kan passe på mig selv, kan jeg jo heller ikke hjælpe andre. Jeg har fået konkrete værktøjer, som jeg kan bruge i det daglige.

Benny

Årsagen til mit coaching forløb var at jeg var gået ned med arbejdsrelateret stress. Ved at være i forløbet fik jeg sat ord på nogle af de ting og opgaver jeg har i min dagligdag som er med til at gøre min dag meget compakt, og fik nogle værktøjer til at bearbejde dem. Mit største udbytte var at jeg nu kan se at det er ok at trække mig lidt tilbage og at verden består også uden at jeg er på 24/7.

Jeg syntes at du har en god og positiv, anerkendende tilgang til den måde som du coacher på og det passer fint i min stil.

Jeg fik helt klart nogle værktøjer som jeg kan bruge fremadrettet i mit liv, og vil på det varmeste anbefale Lena Lybkjær Nielsen til andre som har brug for hjælp og coaching.

Tak for hjælpen. Venlig Hilsen Benny

Christian juni 2019

Mit forløb ved Lena Lybkjær

Da jeg startede ved Lena, var jeg i en tilstand der gjorde min hverdag og selv de små opgaver uoverskuelige. Mit hoved var fyldt, og det påvirkede mit humør, min søvn og min arbejdsdag så meget at jeg aldrig kunne holde ”fri” i mit hoved.

Allerede ved første session fik Lena hurtigt et overblik over hvem jeg er som person, og hvordan mit hoved fungerer, og jeg fik redskaber med hjem, der allerede dagen efter gav overskud og klarhed i hovedet, det var som skræddersyet til mig og mine behov. Jeg fulgte hendes råd slavisk, og resultatet gavnede mig i høj grad.

Anden Session blev der fulgt op på mit fremskridt, og endnu engang havde hun nye redskaber der var skræddersyet efter mine behov. Denne gang blev der gået mere i dybden, om hvordan ens tanker og bekymringer fungere og påvirker ens hjerne, og her kunne jeg mærke en åbenbaring, for pludselig gav det mening, og jeg kunne se mig selv og mit tankemønster, og hvordan det ”åd” mit overskud. Vi lavede to øvelser, der for det første hjalp med at fokusere på de vigtige ting, og flytte mit fokus. For det andet hjalp det mig med at, få en god start på dagen, og en god afslutning på dagen, så jeg ikke lader bekymringer fylde mit hoved. De to øvelser vil jeg benytte mig af resten af livet, for jeg har aldrig haft det bedre, og haft så meget overskud som nu.

Tredje Session var opfølgning og afslutning på mit forløb hos Lena, Jeg havde besluttet mig for at følge hendes råd slavisk, og det resulterede i at efter de to første sessions var jeg på rette kurs, og Lenas hjælp var altafgørende for, at jeg i dag er et helt andet menneske med overskud og humøret helt i top.

Jeg er dybt taknemmelig for mit forløb, Lena var så behagelig og forstående at snakke med, hun var ikke dømmende, og hun satte sig i mit sted og fandt den løsning der passede bedst til mig. Der blev fulgt op på mit fremskridt, og om øvelserne blev overholdt. Alt i alt føles det som om der blev taget hånd om min situation, med et forløb der var langt bedre end jeg turde forvente.

Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb ved Lena, både som forebyggende coaching, eller hvis man som mig var så tæt på stress-kanten. Jeg føler, jeg har fået en sparringspartner, som jeg vil benytte, hvis jeg møder udfordringer i fremtiden.

Nicole maj 2019

“Jeg har været i et forløb ved Lena med 3 coaching sessioner af 1,5 time pr. session sådan cirka. Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg var bevidst om mine mønstre, men jeg manglede hjælp til at komme ud af dem. Jeg har oplevet forskellige traumer i mit liv, som jeg fortalte om. Jeg var bare træt af at blive ved med at snakke om det, og jeg ville gerne finde en løsning - et quickfix. Derfor tog jeg til Lena for at få hjælp, og det har jeg ikke fortrudt!

Ved Lena arbejdede vi både med tankemønster og mindset. Jeg har tidligere gået til psykolog, hvor man snakker om fortid mm. Ved coaching er det stik modsat, og det skulle jeg lige vænne mig til. Lena sagde også til mig på et tidspunkt: “jeg er ligeglad med, hvad der er sket, for det kan jeg ikke bruge til noget”. Hun er en coach, som siger tingene lige ud, og det kan godt lyde hårdt ved noget af det hun siger - især hvis man er meget sårbar. Her er det bare vigtigt at sige, at Lena går ind i det med alle sine klienter 100%, og hun ved, at hendes metoder virker, og det lyser ud af hende. Så selvom jeg lige tænkte “av” nogle gange, hvis der fx bare blev sagt: “nåh”, så har Lena en evne til, at jeg alligevel stoler på hende. Og heldigvis for det, for på 3 gange skete der ufattelig meget med mig personligt. Jeg var så klar på at få det bedre, og de redskaber jeg fik af Lena og hendes coachingsessioner har i den grad rykket mig i den rigtige retning.

Det, der hjalp mig rigtig meget, var, at der også er noget teori omkring hvordan hjernen fx fungerer, hvordan tankemønstre er styret osv. Det er viden som er ufattelig vigtig for, at de øvelser man får med hjem og skal lave, virker. Allerede på dag 1!!!, kunne jeg begynde at mærke en forskel i mit tankemønster efter jeg havde været ved Lena og startet min øvelse. En ufattelig simpel øvelse jeg skulle lave 2 gange dagligt i 3 min pr gang i 2 uger. Mit humør ændrede sig hurtigt til det bedre. I 14 dage var jeg i dialog med Lena HVER dag for at skrive, jeg havde lavet min øvelse. Mit tankemønster er blevet ændret, og i stedet for at have flest negative tanker, er det nu vendt. Jeg er opmærksom på, når jeg kører i ring i mine negative tanker og får det stoppet. Vi var også inde og arbejde med selvværd og selvtillid i en session, hvor vi sammen lavede en øvelse.

Lena har hjulpet mig til at få ændret mine trælse mønstre, og jeg vil til en hver tid anbefale Lena. Har jeg på et tidspunkt i mit liv behov for en coaching session igen, så er det Lena, jeg vil tage fat i. På 3 gange hjalp hun mig til at ændre mønstre, der var over 20 år gamle! Det må kaldes en succes!”.

Bitten april 2019

Hej Lena
Hermed en evaluering fra mit forløb hos dig.
Jeg har modtaget et MINDstrain stressforløb med 3 samtaler over knap 1½ uge.

Jeg har prøvet mange forskellige former for "samtaler" i tidens løb (blandt andet psykolog og kognitiv terapi) men at få indblik i MINDstrains teknikker har været noget af en øjenåbner.

For mig har MINDstrain været en simpel, hurtig og effektiv metode til at kontrollere mine tanker. De simple værktøjer som "tørretumbleren" og "stolen" benytter jeg mig løbende af i løbet af dagen, når tanker og bekymringer dukker op. Jeg får hurtigt enten løst bekymringen eller parkeret den i stolen uden at jeg lader det fylde. Vinduesøvelsen bruger jeg også - dog nok mest ubevidst, men jeg synes jeg har fået et mere positivt syn på mange ting. Her efter 3 uger er jeg stadig meget bevidst om teknikkerne i MINDstrain og det er et super godt værktøj i en hektisk hverdag.

Jeg var på forhånd blevet fortalt at 3-5 samtaler var "nok" - og jeg var lidt skeptisk. Også fordi jeg i tidligere samtaleforløb var igennem 10-12 samtaler. Men jeg bøjer mig i støvet og må erkende, at det at få nogle simple konkrete værktøjer, ikke at skulle "bore" i "hvorfor" og udkrænge sit indre og være ked af det, har været skønt.

Jeg har ikke i tidligere samtaleforløb haft en følelse af at rykke mig så langt, som jeg gjorde på de 3 samtaler jeg havde med dig - og det jo til trods for, at de andre forløb var med 10-12 samtaler.

Jeg blev kontaktet af dig på trods af at geografien ikke "talte for" det skulle være dig. Jeg valgte dog at køre turen og det har jeg ikke fortrudt. Du er meget tillidsvækkende og derfor følte jeg tryghed i at "modtage" læring.

Jeg kan kun give MINDstrain og ikke mindst dig mine bedste anbefalinger."

Helle, bogholder

"Jeg sender de største og varmeste anbefalinger til Lena fra Lybkjærhus.

Lena er en utrolig dygtig og varm person. Hun er en meget ærlig person og kommer altid med gode forslag til, hvordan man gør tingene anderledes så det ikke fylder så meget i hovedet. Hun giver et spark, hvor der er behov for det.

Hun hiver op i de ting der ligger til grund for behovet for coaching.

Da jeg gik ned med stress kom jeg via min arbejdsgiver i et coachingforløb hos Lena og havde 5 samtaler. Der blev vendt mange ting. Jeg fik indblik i mine indre og ydre stressfaktorer, som har påvirker  mig rigtigt meget. Jeg fik arbejdet med struktur og planlægning, som der ikke var styr på, da jeg troede, jeg kunne have det hele i hovedet.

Jeg blev coachet på det gode arbejdsliv og det dårlige arbejdsliv og fandt vejen over i det gode. Og indførte ordet PYT.

Jeg fik arbejdet med mine værdier og ved nu, hvad der er de vigtige og betydningsfulde værdier for mig i et arbejde."

Morten, pedel

"Jeg blev i efteråret 2016 sygemeldt pga. stress.

Min arbejdsplads tog det meget alvorligt og tilbød mig at jeg kunne få prof.hjælp. Og da skolen havde rigtige gode erfaringer med Lybkjær Coaching. Syntes skolen at jeg skulle prøve der. Og det har jeg på ingen måde fortrudt.

Lena kom ret hurtigt ind til benet. Og fik belyst årsagen/problemerne og gav mig nogle værktøjer som hjalp mig med at sætte tingene i perspektiv, og komme videre der fra.

Lena kom ret hurtigt ind til benet. Og fik belyst årsagen/problemerne og gav mig nogle værktøjer som hjalp mig med at sætte tingene i perspektiv, og komme videre der fra.

I nuet, hvor chancen stod på, have jeg måske lidt svært ved at se hvad, for nogle knapper Lena trykkede på og om de hjalp. Men efter følgende kan jeg se at, Lena havde valgt de rigtige knapper. Og jeg derfor er kommer rigtigt godt videre.

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Lybkjær Coaching."

 

Trine

"Jeg kontaktede Lena i efteråret 2014, fordi jeg var havnet i et job, hvor forskellige omstændigheder gjorde, at jeg var ved at gå ned med alvorlig stress.

Det troede jeg dog ikke selv, jeg skulle bare lige have Lena til at hjælpe mig med at ændre lidt på tingene. Men et besøg hos Lena, så indså jeg, at det var noget helt andet, som jeg skulle arbejde med, og at jeg havde det væsentlig dårligere, end jeg regnede med.
Gennem forløbet med Lena fandt jeg ind til mine inderste værdier og fik øjnene op for, at jeg i flere år havde gået på kompromis med netop disse, og at det bestemt ikke havde været godt for mig.
Det har været et hårdt forløb, hvor vi har grinet og grædt, men jeg har fundet ud af, hvem jeg er og at det faktisk er ret ok at være mig, og at jeg skal fokusere på det, som jeg brænder for.

Det havde jeg ikke klaret uden Lena, der med sin bestemte men kærlige facon har guidet mig gennem det. Lenas fantastiske humør, positive tilgang, store empati og menneskekendskab har gjort det til en fantastisk proces.
Jeg vil til enhver tid anbefale andre at kontakte Lena, hvis man har brug hjælp til at blive klogere på sig selv. Udover at være en meget dygtig coach er Lena også en fantastisk person :)" Knus Trine

Camilla

Jeg synes ikke mit liv hang sammen og for at opnå det, vidste jeg, at jeg skulle arbejde med mig selv. Jeg har tidligere været i tre forløb med to forskellige psykologer deriblandt pga. stress og depression, men jeg syntes forløbene havde en karakter af symptombehandling fremfor at give mig konkrete værktøjer til at ændre mit liv. Hos Lena har jeg fået de værkstøjer, som jeg har manglet. Hvis jeg en dag igen har brug for coaching – og det får jeg – vil jeg tage fat i Lena!

Emma, gymnasieelev

Jeg har været meget glad for mine coachsessioner hos Lena. Det har været rigtig rart, givende og inspirerende samt et godt miljø at være i. Lena er en dygtig lytter og hun har en effektiv spørgeteknik, så hun fik hurtigt fat i de vigtigste ting for mig. Lenas spørgsmål fik mig til at undre mig og reflektere. Jeg har fået øje på at være i nuet og lært at respektere mig selv i stedet for at tænke på, hvad andre tænker om mig. Jeg kan varmt anbefale Lena som coach. Knus fra Emma

Anbefaling fra Michael

Gennem syv coachsessioner har jeg opnået et få et godt selvværd og tro på, at jeg er god nok. Jeg har fået øjnene op for, hvad der er godt for mig og huske at bruge tid på det. Jeg har fået min livskvalitet tilbage. Jeg har fundet ud af, at det er vigtigt for mig at have en knivskarp balance mellem arbejde, kolleger og privatliv. En stor tak til Lena Lybkjær.

Anbefaling fra Mick, finansøkonom

Ved min første session hos Lena vidste jeg ikke, hvad jeg gik ind til. Jeg frygtede, at det ville være ligesom en psykolog, men jeg blev positiv overrasket, da coaching her gik ud på at få sat tankerne i gang hos sig selv og selv finde sine egne løsninger. Det har vist sig at virke godt for mig. Derudover har Lenas erhvervsbaggrund i forskellige virksomheder gjort hende kompetent i forhold til mit forløb hos hende, så det ikke kun er præget af teori, men også praksis. Alt i alt en god oplevelse, som flere ville have godt af at prøve. Vh

Anbefaling fra Aase

Gennem et super stresscoachforløb har jeg fået reduceret min stress og fået mod på livet igen. Jeg har fundet værktøjer, så jeg selv er i stand til at finde gode løsninger. Jeg har fundet den person, jeg var , før stressen ramte mig. Jeg ved nu, hvordan jeg fremadrettet kan opdage og handle på ubalance i mit liv. Lena er en rigtig god coach.

Anbefaling fra Steen

Jeg har haft et super forløb hos Lybkjær Coaching. Jeg blev klar over, hvorfor jeg havde det skidt og jeg fik lært at se tingene fra en anden side. Jeg lærte, at jeg ikke skal kæmpe andres kampe, men vælge dem, der er vigtige for mig. Jeg er blevet ærlig overfor mig selv og blevet et helt menneske igen. Tak Lena.

Anbefaling fra Dorthe

Gennem fem coachsessioner hos Lybkjær Coaching har jeg fået vendt mange ting og jeg har fået brugbare værktøjer til at se min hverdag fra en ny og positiv vinkel, fået fokus på hvad der giver mig energi og sortere det fra, der fylder negativt. Jeg vil varmt anbefale Lybkjær Coaching til andre, hvis man føler sig udbrændt, træt og mangler et kærligt spark bagi til at tage ansvar for sit eget liv, se sig selv med nye øjne og slå autopiloten fra. Det har været dejligt at lære Lena at kende, hun er et varmt og kærligt menneske, med smittende godt humør. Kærlig hilsen Dorthe

Kira

Evaluering af coach forløb fra Kira.

Mit coachforløb hos Lybkjær Coaching har haft:
Stor effekt på min livskvalitet
Tilfredsstillende effekt på min stressreducering
Stor effekt på mit selvværd
Stor effekt på ændring af mine tankemønstre/vaner

Jeg har været meget tilfreds med forløbet.

Jeg kom til coach fordi jeg var kommet til et sted i mit liv hvor der var en dyb kløft, jeg kunne ikke se den anden side af kløften og syntes heller ikke det var muligt at passere, hverken højre eller venstre om, og at springe midt ud i kløften var det rene selvmord. Så med få gange hos Lena i Hedensted, fandt jeg vejen. Den er ikke lige, den er ikke let, men det er min vej.

Jeg har fået selvindsigt i mit liv, jeg har set mig i andres øjne og jeg har set mig selv for første gang i mange år, som den jeg er og den jeg vil være. Det gør mig super glad at få troen tilbage på mig selv, jobbet, familien og menneskerne omkring mig.

Jeg har brug for Lena som coach, fordi hun ligger mærke til mig og fordi hun fast holder mig i min personlige udvikling. Der er hjerterum og stor forståelse for selv den mindste detalje. Tak for et livsbekræftende forløb. Kira

Reference fra Martin, IT konsulent

"Jeg har været i et coachingforløb hos Lena Lybkjær over en længere periode.
Det startede med at jeg mærkede en utilfredshed og underlig rastløshed i min krop. Jeg kunne ikke finde ud af om det var stress der kom krybende, eller om det var noget andet, så jeg tog kontakt til Lena netop fordi hun både arbejder med livsstil- og stresscoaching.

Igennem mine samtaler med Lena har jeg fået vendt en masse aspekter i mit liv, både privat og i forhold til jobbet, som nu gør, at jeg igen kan finde smilet frem og ser meget lysere på mit liv og mig selv. Jeg har boostet mit selvværd og min selvtillid, jeg har fået nogle værktøjer til at nedbryde nogle af mine negative tankemønstre, og jeg har genfundet mit sande jeg.

Lena har en helt fantastisk behagelig og afslappet personlighed, hun har et meget nysgerrigt og åbent sind, og så er hun er ikke bange for at kalde en spade for en spade, så man føler sig rigtig godt tilpas i hendes selskab. Hun formår at stille de rigtige spørgsmål, og det er i virkeligheden hendes største aktiv, for når alt kommer til alt, så går coaching for mig i store træk ud på, at du selv skal indse hvad dælen det er der holder dig i skak, og til dette er hun en fantastisk god katalysator.

Jeg vil give mine bedste anbefalinger til Lena Lybkjær, og hvis du går og bøvler med noget, så hold dig ikke tilbage fra at tage kontakt til hende, og se hvad hun kan gøre for dig."

Læs flere anbefalinger på min Facebook firmaside

Top of page