Stresscoaching

Kom tilbage på sporet med stresscoaching

Stress og depression

Jeg har arbejdet med stress og depressionsramte klienter i mange år; både som selvstændig og i mit job som stresscoach i et Jobcenter. Min erfaring med klienter, som får stress eller depression er, at oftest hænger det sammen med lav selvværd, lav selvtillid, usunde leveregler og manglende indsigt i, hvad der er vigtigt for dem. De byder sig selv dårlige vilkår, stiller store krav til sig selv og går på kompromis med dem selv og deres egne værdier

 

Et stresscoach forløb hos mig er altid en blanding af råd og vejledning om stress/depression samt coaching på de områder, du har brug for at styrke.

 

Indtil oktober 2017 har jeg arbejdet med de traditionelle stresscoach teknikker og metoder, men MINDStrain uddannelsen åbnede mine øjne for de metakognitive værktøjer i tilgangen til forebyggelse og håndtering af stress. MINDStrain har betaget mig, da det er meget hurtigere og mindre belastende for mine klienter at lære at slippe stress på denne måde.

Tankeforstyrrelser

Der er stor forskel på MINDStrain coaching og kognitiv stress coaching. Begge retninger antager, at det er forstyrrelser i vores tænkning, der skaber psykiske problemer. Men der er stor uenighed om hvilken type forstyrrelse, der skaber problemer.

Dine indre og ydre stressfaktorer

Når du har stress, har du typisk konstant tankemylder. Tankemylderet opstår pga. dine bekymringer om fremtiden eller grublerier om fortiden.

Dine indre stressfaktorer er de tanker og følelsesmæssige reaktioner, du har ud fra dit mindsæt om dig selv.

Dine ydre stressfaktorer er alt det, du lader dig påvirke af i din omverden og dine omgivelser.

Typisk vil du som stressramt bruge meget energi og mange tanker om ting, du ikke kan ændre på og dit fokus er rettet mod alt det negative i stedet for at have fokus på alt det, du har indflydelse på og kan gøre noget ved.

 

 

Kontrolcirkel

En stresset hjerne fungerer ikke!

Hjernen bliver overbelastet af negative tanker, og den svarer igen ved at lukke ned for:

- Indlæring
- Hukommelse
- Kreativitet
- Overblik
- Koncentrationsevne
- Analytisk sans
- Problemløsning

Jeg kan hjælpe dig med at blive stressfri.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL AT SLIPPE AF MED DIN STRESS, SÅ KONTAKT MIG PÅ 21 29 80 42.

 

Trine 2015

"Jeg kontaktede Lena i efteråret 2014, fordi jeg var havnet i et job, hvor forskellige omstændigheder gjorde, at jeg var ved at gå ned med alvorlig stress.

Det troede jeg dog ikke selv, jeg skulle bare lige have Lena til at hjælpe mig med at ændre lidt på tingene. Men et besøg hos Lena, så indså jeg, at det var noget helt andet, som jeg skulle arbejde med, og at jeg havde det væsentlig dårligere, end jeg regnede med.

Gennem forløbet med Lena fandt jeg ind til mine inderste værdier og fik øjnene op for, at jeg i flere år havde gået på kompromis med netop disse, og at det bestemt ikke havde været godt for mig.

Det har været et hårdt forløb, hvor vi har grinet og grædt, men jeg har fundet ud af, hvem jeg er og at det faktisk er ret ok at være mig, og at jeg skal fokusere på det, som jeg brænder for.

Det havde jeg ikke klaret uden Lena, der med sin bestemte men kærlige facon har guidet mig gennem det. Lenas fantastiske humør, positive tilgang, store empati og menneskekendskab har gjort det til en fantastisk proces.

Jeg vil til enhver tid anbefale andre at kontakte Lena, hvis man har brug hjælp til at blive klogere på sig selv. Udover at være en meget dygtig coach er Lena også en fantastisk person."

Kontakt mig

Skriv til mig på mail@lybkjaer.dk eller send en sms. Vil du hellere ringe, så ring til:

21 29 80 42

Top of page